Servicii > Tratament
 
 
Consult   |    Tratament   |    Colonoscopie   |    Endoscopie   |    Preturi
     
Tratament

TRATAMENT


Dupa cum am stabilit anterior (in sectiunea Consult),pentru alegerea solutiei optime de tratament este necesara stabilirea unui diagnostic corect, premiza esentiala ce poate conduce la vindecare.

De cele mai multe ori, bolile anale nu pun probleme vitale, dar produc suferinte intense, prelungite si penibile, cu consecinte serioase asupra pacientului si a vietii sale familiale, profesionale si sociale, determinand aparitia unor complicatii si sechele de o gravitate deosebita, chiar infirmizante pentru pacient.

Tratamentele oferite de Proctoclinic sunt diversificate, acestea adaptandu-se diagnosticului stabilit in urma consultului si particularitatilor fiecarui pacient. In acelasi timp sunt nechirurgicale (este binecunoscuta imperfectiunea interventiilor chirurgicale si suferinta postoperatorie a bolnavilor), se practica in regim ambulatoriu, fara internare si nu presupun scoaterea pacientului din sfera activitatilor sale curente.

Intrucat abordarea generala a tratamentelor afectiunilor canalului ano-rectal nu este posibila datorita varietatii acestor afectiuni va invitam sa urmariti paginile specializate, accesand link-urile de mai jos: